Hur väljer man en uppblåsbar gummibåt?

För alla som inte vill köpa släppvagn för transportering av båt eller som inte vill hyra båtplats hade bästa lösningen varit att köpa en uppblåsbar gummibåt.

Allt som krävs för att du ska börja använda gummibåten är att du tar med den till stranden, pumpar upp den, och placera den på vattnet. Därefter kan du vara lugn och göra det du tänkte (fiska, jaga sjöfåglar eller slappna av). Det är emellertid svårt att välja rätt sorts båt som passar just dina behov.

 Spara pengar med uppblåsbara gummibåtar


Uppblåsbara gummibåtar väger mycket mindre än plastbåtar och behöver mindre kraftfull motor. Ju mindre är motorn desto mindre bränsle man behöver. Det innebär att gummibåten kan hjälpa dig att spara dina pengar.
Uppblåsbar PVC båt är dessutom den mest optimala lösningen för fiske eller utflykt. Du kan alltid nå den nödvändiga destinationen med hjälp av lätt och universell upplåsbar gummibåt.

Vi ni ha Gummibåt för fiske, Gummibåt för barn eller andra behov? Vi hjälper er!

pvc båt Bark


Innan du väljer PVC gummibåt i Sverige svara gärna på följande frågor:

  • Hur ofta tänker du använda båten, blåsa upp och blåsa ut den?
  • Var och hur kommer du att förvara båten?
  • Hur pass kraftfull motor som krävs för att kunna driva båten?
  • För vilka ändamål kommer du att använda gummibåten?
  • Det huvudsakliga syftet med båten: fiske, rekreation, jakt eller sport?


När du har svarat på dessa frågor kan du också bekanta dig med alla befintliga PVC gummibåtarna i Sverige och med deras design. Detta kan hjälpa dig att välja rätt båt.