Vad vet du om RIBbåtar BARK?

RIB betyder rigid inflatable boat som är hård uppblåsbar båt. Dessa i stort sätt osänkbara båtar med hård botten och uppblåsbara sidor har stora utvecklingsperspektiv i hela världen.
RIBBåtar BARK Marine tåliga glasfiberskruv tillverkas efter ett speciellt system för bottenförstärkning. Detta gör att båtens konturer blir mer komplexa , med lämpliga bottenvinklar. I skillnad från andra uppblåsbara båtar har RIB båtar hård botten med komplex hydrodynamisk form.

Vi ni ha Gummibåt för fiske, Gummibåt för barn eller andra behov? Vi hjälper er!


RIBbåtar skiljer sig fundamentalt från andra uppblåsbara båtar som har mjuk botten och vaggar mycket i vågorna. RIB båtar har emellertid hård botten och är mycket stabila. Vid hög fart glider dem på vattnet.
RIBbåtar är praktiskt taget osänkbara tack vare sina uppblåsbara cylindrar som dessutom inte tar upp båtens värdefulla utrymme.
Båtens sidor är inte höga vilket gör det bekvämt för dykare.
Många människor fått hjälp i nödsituationer tack vare räddningstjänsten som använt just RIBbåtar som har hög sjövärdighet, kan flytta över grunt vatten och samtidigt är säkra och stabila..

Fiskare kommer att uppskatta RIBbåten BARK Marine för dess osänkbarhet, stabilitet, effektivitet och bekvämlighet. Cockpit är utrustad med automatiskt dränagesystem.  Båten är mycket lätt men kan ändå ha en kraftfull motor tack vare stark glasfiberskrov.
Från och med modellen RIB BARK RB-550 och neråt kan du beställa extrautrustning såsom styrväxel och mjuk sits.

En lång rad fördelar med dessa båtar har gjort att de väljs av dem som håller på med  vattenskidor, wakeboard, dykning, fiske, och även bogsering fallskärmshoppare . Du som älskar göra båtutflykter kommer också uppskatta  fördelarna med  båtmodellen RIB BARK Marine som skapats i syfte att ge dig ett komplett utbud av nöjen och färgstarka upplevelser på öppet vatten!