Leverans

BETALNING

Betalning sker via PayPal eller Payson

FRAKT OCH LEVERANS

Leveranserna av våra varor tas hand om Schenker, Bussgods, Posten, UPS. Tack vare dem levereras dina varor till närmaste paketombud i bästa skick. Varorna skickas från internetbutik Båtbutik varje tisdag och lördag och den beräknade leveranstiden är inom 3-5 arbetsdagar om vi har varor på lagret. Du kommer att motta ett meddelande när ditt paket har levererats till paketombudet.

RETUR

I din beställning tillkommer ett formulär. Det är avsett att använda vid retur. Om du skulle vilja lämna tillbaka en vara, så skicka den tillsammans med det ifyllda formuläret inom tolv månader. Vi har inte ansvar för varor som kommer till skada eller tappas bort under returen. Du bekostar själv returkostnaden.

När vi har mottagit den returnerade varan sker återbetalningen efter 1-2 veckor.

Skulle det vara så att du tappat bort returformuläret eller har några frågor, vänligen kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring oss på 073 596 40 94 / 08-559-24-573

Hos oss kan ni köpa gummibåt av högsta kvalité för ett bra pris.
Samt RIB-båtar och plastbåtar.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.